Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 47 m2 Brno

Prodej bytu 2+kk 47 m2 Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Těší mě, že Vás mohu přivítat u zajímavé nabídky bytu 47 m2 s balkonem a výhledem do klidného dvorního zázemí s možností volného parkování. Hledáte udržovaný a útulný byt, zajímají Vás investice do nemovitostí nebo byste chtěli bydlet v lukrativní lokalitě Královo Pole? Tedy pojďte dále.

Samotný byt po rekonstrukci a úpravě dispozice umožňuje komfortní bydlení i tříčlenné rodiny. Mile mě překvapila kreativní úprava z 2+KK na 3+KK, přičemž nově vzniklé místnosti krásně a volně vytváří pohodlí domácnosti a celkové uspořádání s vybavením dotváří útulnost a teplo domova. Všude je dostatek místa pro umístění funkčních a potřebných věcí, k uskladnění těch méně používaných Vám poslouží větší sklepní prostor.

Byt se nachází v domě po revitalizaci, který je v blízkosti zastávky MHD. Život z ulice snad ani nebudete vnímat, jelikož byt je orientován pouze do dvora. Místo dopravního ruchu Vás může potěšit zpěv ptáků. Nicméně vše je na dosah, včetně obchodů a další občanské vybavenost. Nemalou výhodou je taktéž blízkost centra a možnost volného parkování.

Budeme rádi za Vaše reakce a zájem o prohlídku. Taťána Pelcová

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky