Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+kk 39 m2 Havlenova, Brno Štýřice

Prodej bytu 2+kk 39 m2 Havlenova, Brno Štýřice

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Poohlížíte se po pěkném bytě v Brně? Prohlédněte si skvělou nabídku kompletně zrekonstruovaného bytu, který Vám otevře dveře do všech tajů městského života v Brně. Nabízíme Vám slunný byt na super místě v Brno – Štýřicích.

Zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+kk s celkovou podlahovou plochou 39 m2 se nachází v přízemí nově revitalizovaného (nová elektřina, rozvody vody, nové stupačky apod.) cihlového domu v Brno – Štýřicích.

Rekonstrukce bytu obsahovala instalaci nových dveří, vinylových podlah, nové předsíně a dlažby v koupelně. Všechna okna v bytě jsou plastová a jsou vybavena žaluziemi. V kuchyni bude novému majiteli k dispozici kuchyňská linka s digestoří, myčka a trouba.

V létě byt příjemně prohřívají sluneční paprsky a za domem je k dispozici slunná zahrada s posezením. Pokud budete chtít zaparkovat svůj vůz, můžete využít soukromé místo za bránou domu, nebo smíte svůj vůz nechat na podélném stání přímo v ulici.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky