Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 1+1 35 m2 sídl. Svobody, Prostějov

Prodej bytu 1+1 35 m2 sídl. Svobody, Prostějov

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -


Kdo navštíví tento byt, musí se do něj zamilovat. Jinak to není možné. Kvalitně a chytře zrekonstruovaný slunný byt 1+1 o výměře 35 m2, navíc s prosklenou lodžií orientovanou na jih, šatnou a komorou na patře. Ještě k tomu leží v těsné blízkosti největšího parku v Prostějově, pár kroků od hvězdárny, v blízkosti stezek pro in-line bruslení či běh, mnoha míst pro aktivní sportovní vyžití dětí i dospělých, lesíků i louček pro venčení mazlíčků a mnoha dalšího pro spokojený městský život v souladu s přírodou. Dostatečně velké parkoviště před domem a klidná lokalita přidávají tomuto úžasnému bydlení v dobře opečovávaném domě další body do plusu.

A víte, jaká je největší výhoda družstevního vlastnictví nemovitosti? Anonymita. Neexistuje žádný veřejně přístupný rejstřík družstevních podílů na nemovitostech. Žádný zvědavý kolega, kamarád či jiná osoba nebude vědět, že vůbec vlastníte nemovitost, kde ji vlastníte, jaké má parametry a tím pádem ani nebude znát cenu vašeho nemovitého majetku. Přitom družstevní vlastnictví je naprosto bezpečná forma vlastnění nemovitosti.

Ani se nedivím, že vás tato nabídka zaujala a přejete si domluvit osobní prohlídku. V případě více zájemců o nemovitost, si majitel vyhrazuje právo prodat nemovitost zájemci s nejvyšší nabídkou.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky