Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Pronájem bytu 3+kk 52 m2 Černovická, Brno

Pronájem bytu 3+kk 52 m2 Černovická, Brno

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

REZERVOVÁNO Pěkný byt o velikosti 3+KK (52 m2) v 1. podlaží bytového domu v Brně, Komárově, je volný k pronájmu od 01.12. 2022. Jedná se o částečně zařízený byt s velkým množstvím úložných prostorů. Obrovskou výhodu tohoto bytu je jeho přímé propojení se zahradou, na kterou vyjdete z obývací pokoje. Dispozice a velikost bytu umožňuje komfortní užívání pro dvě osoby nebo pár s jedním dítětem.

Uspořádání bytu vám nabídne dva pokoje, obývací pokoj s jídelním koutem a kuchyní, dále koupelnu a samostatnou toaletu. Při zařizování bytu bylo pamatováno na dostatek úložných prostorů. Najdete je ve vstupní chodbě, ložnici a obývacím pokoji. Kuchyňská linka je vybavena vestavnou sklokeramickou varnou deskou, horkovzdušnou troubou, myčkou nádobí a chladničkou s mrazákem. V koupelně je k dispozici pračka. Plovoucí podlaha tvoří většinu podlahové krytiny v bytě.

Vytápění bytu zajišťuje elektrický kotel umístěný na toaletě. Ohřev teplé vody je prostřednictvím elektrického bojleru v koupelně. Energetická náročnost bytu je relativně nízká.

Na oplocené travnaté zahradě, která navazuje na jihovýchodní stranu domu, najdete terasu o ploše 10 m2, která je kryta střechou. Nabízí se tak další prostor k bytu, který můžete využít pro práci i relaxaci. Dalším příslušenstvím bytu je velká sklepní místnost.

Parkovat se dá v ulici, která vede okolo domu.

V centru Brna jste autem nebo městskou dopravou za pár minut. Mateřská i základní škola je vzdálena několik minut chůze od domu. Možnost nákupů potravin je také v dosahu. V blízkosti domu najdete několik zastávek městské dopravy. Komárov nabízí spousty možností pro sportovní vyžití.

Jistota (kauce) ve výši 25.000 Kč + odměna realitní kanceláře. Výše záloh za energie a služby pro 2 osoby je 5.045 Kč / měsíc.

Rád vás přivítám na prohlídce této nemovitosti. Radim Macháček

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky