Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej rodinného domu 162 m2 U Cihelny, Čáslav Čáslav-Nové Město

Prodej rodinného domu 162 m2 U Cihelny, Čáslav Čáslav-Nové Město

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme exkluzivně k prodeji rodinný dům 4+kk v klidné části Čáslavi. Dům stojí v nádherné, udržované zahradě se spoustou zákoutí plných okrasných rostlin, s přírodním jezírkem a bazénem.
Dům s novou fasádou (2017) Vás přivítá malou předsíní s koupenou se sprchou a WC. Přízemí vévodí příjemný obývací pokoj s krbem a přímým vstupem do zahrady. Na obývací část navazuje světlý jídelní kout v kulatém rohu domu se čtyřmi okny na jihozápad. Kuchyňskou část odděluje bar a ostrůvek s indukčním varným panelem. Kuchyně je vybavená digestoří, myčkou a elektrickou troubou. V přízemí je také menší pracovna s oknem do zahrady. Z haly s vestavnou skříní nás do prvního patra dovede masivní dubové schodiště, které je chloubou domu.
V patře jsou dva prostorné, světlé dětské pokoje se vstupy na balkon, ložnice s vlastní šatnou, druhá prostorná koupelna s vanou a oddělené WC spojené s technickou místností s plynovým kotlem a pračkou. Nad domem je půda sloužící jako úložný prostor. Na dům je napojena garáž. Dům se prodává částečně zařízený.
Zahrada o ploše o ploše 958m2 skýtá dostatečný prostor pro rekreaci ať už u bazénu nebo při posezení v kamenném altánu s krbem, grilem a udírnou. Zahradu doplňuje také dřevěný zahradní domek, přístřešek na dřevo a velká dřevěná kůlna. Na pozemku je vlastní kopaná studna prohloubená vrtem, ze které se používá voda do bazénu.
Dům poskytuje vysoce komfortní bydlení pro rodinu v klidné lokalitě, avšak v dosahu veškeré městské občanské vybavenosti.
Jsme připraveni zajistit Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky