Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej chalupy 80 m2 Podhůra, Chrudim Chrudim III

Prodej chalupy 80 m2 Podhůra, Chrudim Chrudim III

Užitná plocha: - Pokojů: - Číslo zakázky: -
Název: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Typ objektu: -
Typ domu: -
Umístění: -

Nabízíme exkluzivně k prodeji domek – chalupu na Podhůře u Chrudimi. Jedná se o novou dřevostavbu s hotovým patrem, přízemí je před dokončením. Do patra vystoupáme po schodech přímo od vchodu, čeká nás zde příjemná menší ložnice obložená dřevem, s masivní dřevěnou postelí a velkou dřevěnou truhlou. K ložnici patří malá koupelna s umývadlem a WC. V přízemí je místnost nachystaná na samostatnou kuchyň (21m2) a velký obývací pokoj (27m2) s možností vestavění patra na spaní. Dále zde je technická místnost a koupelna, která je právě před dokončením. Stavba je napojena na veřejný vodovod, odpady jsou svedeny do septiku.
Na oploceném pozemku je zahradní domek s WC. Objekt je v katastru zapsán jako stavba pro rodinnou rekreaci. Podhůra je rekreační oblast s nedalekou rozhlednou Bárou, lanovým parkem, naučnou stezkou, Hipostezkou a cyklostezkou se singltrekem. Vzdálenost do Chrudimi je 3 km, do Slatiňan 2 km.
Jsme připraveni zajistit Vám výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky