Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 3+1 55 m2 Nová, Pardubice Polabiny

Prodej bytu 3+1 55 m2 Nová, Pardubice Polabiny

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Útulně zrekonstruovaný byt 3+1 o ploše 55 m² v osobním vlastnictví ve druhém patře čtyřpatrového domu máme pro Vás nachystaný k prodeji v klidné části pardubických Polabin. Byt Vás uvítá předsíní s prostornou skříní. V kuchyni je moderní, nová kuchyňská linka vybavená myčkou, lednicí, sporákem s plynovým varným panelem a elektrickou troubou a digestoří. Prostorný obývací pokoj s oknem na jih nabízí místo k příjemnému odpočinku. V bytě jsou další dva menší pokoje. Byt prošel celkovou rekonstrukcí v roce 2015. Komfort bydlení v tomto bytě zvyšuje zasklená lodžie (3 m² nejsou započítán do plochy bytu). Dům je zateplený, okna jsou nová, plastová, rekonstrukcí prošla střecha, rozvody vody a odpady jsou v plastu. Společné prostory jsou nově vymalovány, nové jsou i vstupní dveře do domu. K bytu patří sklep (není započítán do plochy bytu), k dispozici je společná kolárna a kočárkárna.
V blízkosti domu je veškerá základní občanská vybavenost, zastávka MHD je 3 min pěšky. Parkování je k dispozici před domem.
Zajistíme Vám bezplatné finanční poradenství a výhodné financování koupě této nemovitosti prostřednictvím naší mateřské společnosti Fincentrum a.s.. Kontaktujte makléřku pro bližší informace a domluvení prohlídky.

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky