Je nám líto, tato nabídka již není aktuální. Podívejte se na další nabídky v okolí či nás přímo kontaktujte.

Prodej bytu 2+1 56 m2 Lexova, Pardubice Zelené Předměstí

Prodej bytu 2+1 56 m2 Lexova, Pardubice Zelené Předměstí

Užitná plocha: - Číslo podlaží:- Číslo zakázky: -
Celková cena: -
Adresa: -
Datum aktualizace: -
Druh objektu: -
Stav objektu: -
Zástavba: -
Vlastnictví: -
Zařízeno: -
Počet podlaží celkem: -
Číslo podlaží: -

Líbí se Vám lokalita Dukla? Chcete bydlet v domě o menším počtu bytových jednotek? Pak je tento byt určen právě vám.
Mám tu pro vás typický byt v zástavbě na Dukle. Byt je připraven na přestavbu podle vlastních představ - velmi oblíbená je úprava na dispozici 3+kk. Velmi rád Vám na prohlídce ukážu, jakým způsobem.
Byt se nachází v prvním patře třípodlažního rekonstruovaného domu o dvou vchodech. Všude plastová okna, nová fasáda včetně zateplení a stoupačky v plastu. V přiloženém půdorysu si můžete prohlédnou dispozici jednotlivých místností. Okna bytu směřují na Východ a Západ. K bytu samozřejmě náleží sklep a to v nadstandardní velikost 7.4 m².
V těsně blízkosti domu naleznete více zastávek MHD pro linky 5, 7, 13, 27, atd. Parkování je možné zdarma před domem a v okolních ulicích.
V lokalitě Dukla naleznete spoustu obchůdků a obchodů pro všechny Vaše potřeby. Např. škola ve vzdálenosti asi 600 m, dvě mateřské školy, lékař a lékárna a pošta s bankomatem asi 400 m od bytu. Na Dukelském náměstí se nachází dvě restaurace, fitness centrum a velké parkoviště. Asi 5 min chůzí od domu je Penny market. Cestujete po republice? Pak oceníte v blízkosti nájezd na rychlostní silnici Chrudim - Hradec Králové, díky které budete velmi rychle i na dálnici do Prahy.
Pokud byste si rádi přišli na prohlídku potvrdit, že tento byt by měl být právě Váš, tak se mi ozvěte a domluvíme si termín schůzky. Budu se na Vás těšit. Jan Mazánek

Umístění objektu

Kontaktní formulář

*

*

*

*

*

Potvrzuji, že v souvislosti s projevením zájmu o služby Swiss Life Select Reality s.r.o. jsem se seznámil/a s Informačním memorandem pro potenciálního klienta a klienta.

Podobné nabídky